Reisaanbevelingen voor jouw bucketlist

13 February, 2019 by Lyca Mobile
Reisaanbevelingen voor jouw bucketlist
Reisaanbevelingen voor jouw bucketlist

Doordat er zoveel mooie plekken te bezoeken zijn op deze wereld, kan het nogal moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen met het plannen van jouw wereldreis. Maak een bucketlist voor de plaatsten die je gewoonweg niet wilt missen en begin met de volgende ideeën.                                                                         De 
 

Great Ocean Road, Victoria, Australië

  

Je zult hoogstwaarschijnlijk een paar dagen nodig hebben om alles langs de Great Ocean Road te bewonderen. Geef jezelf over aan de golven bij het wereldberoemde Bells Beach, waar de surfcompetitie Rip Curl Pro jaarlijks plaatsvindt rond Pasen. Maak foto's naast de watervallen bij de Otway boerderijen en de Apollo Bay. Bezoek het Tower Hill reservaat, waar je inheemse flora en fauna in hun natuurlijke habitat kan bewonderen, zoals koala's, kangoeroes en emoes. Natuurlijk moet je ook niet vergeten om de 12 Apostelen rond zonsondergang te bekijken, die dan van kleur zullen veranderen.           

De Grand Canyon, Arizona, Verenigde Staten                                                            

  

Met een omvang van 446km lang, 29km breed en 1,6km diep, is de Grand Canyon overweldigend bij elk bezoek. Voor een ander soort ervaring, moet je over de glazen Skywalk brug lopen, ten westen van de Grand Canyon, die voor 70 voet uit een rotswand steekt. Geopend in 2007 biedt deze brug de dapperste onder ons de gelegenheid aan om naar beneden te kijken en de canyon vloer te zien, die ruim 2000 voet onder hen ligt. 

De Taj Mahal, Agra, India                                                                                 

 Met een geschiedenis die teruggaat naar 1630 na Christus, is de Taj Mahal met gemak de meest herkenbare plek van India. Het ligt naast de Yamuna rivier en maakt deel uit van de Gouden Driekhoek, een populaire toeristische route die je ook een bezoekje laat brengen aan Delhi en Jaipur. Geprezen als één van de zeven wereldwonderen van de wereld, trekt dit marmeren monument maar liefst vier miljoen toeristen per jaar. De Mogolkeizer Shah Jahan liet de tempel bouwen als eerbetoon aan zijn overleden vrouw.