Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Gebruik van deze website

Gebruik van deze website is geheel op eigen risico. Lyca Mobile Europe Limited stelt deze website beschikbaar op een voorwaardelijke basis. Lyca Mobile Europe Limited kan niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijden correct, bijgewerkt en of accuraat is. Hierdoor maken wij ons tevens vrij van iedere mogelijke aansprakelijkheid van welke toepasselijke wet of bevelschrift dan ook, voor handel en of persoonlijke gebruik van onze website en of producten.

In geen geval zal Lyca Mobile Europe Limited zich verantwoordelijk maken en is ook niet aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook of schade welke veroorzaakt is door het gebruik van deze website. Dit geldt tevens voor directe, indirecte, actuele, incidentele, speciale en of gevolg schade, inkomsten, verlies of winst, verloren of beschadigde gegevens, of andere commerciële of economische schade, die het directe gevolg zijn van uw gebruik van, of het niet kunnen gebruiken van deze website. Zelfs als Lyca Mobile Europe Limited op de hoogte is van de mogelijkheid dat dergelijke schade voorzienbaar is dan kan zij hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord dat het bovengenoemde betrekking heeft op alle content, goederen en diensten die beschikbaar zijn middels deze website. In het geval dat de toepasbare wetgeving voor het bovengenoemde geen uitsluiting van aansprakelijkheid en /of schadevergoeding toepast, declareert u bij deze ermee akkoord te gaan dat Lyca Mobile Europe Limited in geen geval verantwoordelijk kan worden gehouden voor schade en of verlies bij aanschaffing van een product of dienst waarvoor u Lyca Mobile Europe Limited hebt betaald middels deze website. Alle hypertext links naar andere websites worden enkel voor uw gemak ter beschikking gesteld, en Lyca Mobile Europe Limited neemt geen verantwoordelijkheid en of kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze andere websites. Hetzelfde geldt voor alle producten en diensten die aangeboden kunnen worden op deze website.