Onze nieuwe vriend, de iPhone 7

13 February, 2019 by Lyca Mobile
Onze nieuwe vriend, de iPhone 7
Onze nieuwe vriend, de iPhone 7

Als de technologiefans in je familie iets enthousiaster lijken te zijn dan normaal, dan komt dat waarschijnlijk omdat het bijna tijd is voor de release van de nieuwe Apple iPhone. Hier bij Lycamobile hebben we de geruchten die momenteel de ronde doen op internet bekeken en een artikel samengesteld waarin we enkele van onze favoriete functies bespreken. 

De Apple telefoon wordt voortdurend bekritiseerd om hoe snel hij waterschade heeft. Er is niet veel vloeistof voor nodig om een iPhone nutteloos te maken - condens door een badkamer vol stoom kan je iPhone vernietigen. Hoewel Apple niet heeft gesteld dat ze met een volledig waterbestendige telefoon komen, hopen ze de waterbestendigheid te verbeteren om zo gelijke tred te houden met de Android-telefoons die op de markt zijn.

Hoewel de releasedatum nog steeds niet bevestigd is, zijn we er zeker van dat dit binnen enkele maanden zal zijn. De laatste grote iPhones werden altijd gereleased in september, dus als dat waar is, kun je nog de hele zomer sparen. Een andere hint die Apple ons heeft gegeven, is dat ze het nieuwe besturingssysteem iOS 10 willen uitbrengen in de herfst. Vaak releasen ze nieuwe apparaten en nieuwe besturingssytemen in combinatie met elkaar. 

Geen fan van de gouden, grijze of roze kleuren waarin de iPhone 6 verkrijgbaar was? Het gerucht gaat dat Apple ook werkt aan een zwarte iPhone 7, waardoor ze voor een compleet nieuwe uitstraling gaan. Dit wordt misschien wel zo gedaan om de relatie te leggen met de zwarte Apple Watch waarover gespeculeerd wordt. 

Als dit je goed in de oren klinkt, kun je het nog beter maken met een gratis Lycamobile SIM. Geweldige tarieven voor bellen naar bestemmingen over de hele wereld maken van Lycamobile en de iPhone 7 een fantastische combinatie.