Mega-weggeefactie van gratis Samsung Gear VR-headsets

13 February, 2019 by Lyca Mobile
Mega-weggeefactie van gratis Samsung Gear VR-headsets
Mega-weggeefactie van gratis Samsung Gear VR-headsets

Samsung heeft de aanbieding van een gratis Gear VR-headset voor klanten met een gloednieuwe smartphone of tablet verlengd. 

De virtual reality apparaten, die gebruikt moeten worden met een Samsung apparaat, zien er een beetje uit als een snorkelmasker. Aan de binnenkant zitten twee lenzen en bovenop zit een schuif om de afstand van deze lenzen tot je ogen in te stellen als je de bril opzet. 

Deze lichtgewichtige stukken technologie worden momenteel gezien als een hulpmiddel voor het spelen van games, maar het bedrijf hoopt dat ze de manier waarop we werken en praten in te toekomst gaan veranderen. De technologie ontwikkelt zich nog, en door deals als deze krijgen steeds meer mensen toegang tot deze hulpmiddelen. Hierdoor hoopt Samsung dat virtual reality net zo gewoon wordt als telewerken.   

lyca

In hun visie voor ondernemerschap in de toekomst zeggen ze dat men verbindingsproblemen en slechte videokwaliteit die bedrijven die op afstand werken momenteel tegenkomen kan vermijden. In plaats daarvan kunnen mensen het gevoel hebben dat ze in dezelfde ruimte zitten, wat persoonlijke communicatie gemakkelijker maakt. 

Een andere mogelijkheid voor virtual reality op de werkvloer is het organiseren van sollicitatiegesprekken tussen mensen, zelfs als ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Trainingen kunnen ook makkelijker gemaakt worden, door mensen te laten voelen over welke producten of hulpmiddelen ze aan het leren zijn. 

De meest recente weggeefactie is een verlenging van een eerder aanbod, waarbij Samsung wellicht wel tot een miljoen apparaten heeft weggegeven. Het bedrijf heeft de headsets ook aan alle 2.600 ontwikkelaars gegeven bij een recente Facebook-conferentie, in de hoop dat zij nieuwe virtual reality-ervaringen mogelijk maken op hun sociale netwerken. 

Het gratis aanbod is beschikbaar voor de kopers van de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (ook het Plus-model) en de Galaxy Note 5, die een headset en een verrassingspakket met extra items kunnen ontvangen. Meer details over de gratis Samsung Gear VR deal kan je hier (https://www.yahoo.com/tech/don-t-miss-chance-free-114159611.html) vinden.