Hoeveel gegevens heb je nodig?

14 February, 2019 by Lyca Mobile
Hoeveel gegevens heb je nodig?
Hoeveel gegevens heb je nodig?

Een recent onderzoek van Ofcom in het VK heeft uitgewezen dat smartphones nu de populairste apparaten zijn om mee te internetten. Iedereen heeft een smartphone vandaag de dag, en ze zijn een essentieel instrument geworden voor het houden van contact met vrienden en familie op social media tot het downloaden van de nieuwste apps en spellen. 

Gebruik maken van het internet is echter niet gratis. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat jouw data-abonnement de juiste is voor jou. Als je data-abonnement niet bij je past, zou het kunnen zijn dat je extra betaalt als je te veel gebruikt of geld uitgeeft aan data die je niet nodig hebt. Dus hoe kies je het juiste data-abonnement? 

Een goede manier om te bepalen welk data-abonnement je kiest, is door uit te zoeken of je weinig, gemiddeld of veelvuldig gebruik maakt van het internet. Iemand die weinig gebruikt heeft niet meer dan 500MB data nodig per maand. Iemand die een gemiddelde hoeveelheid data gebruikt hebben ongeveer 1GB nodig per maand, en mensen die veel gebruik maken van data moeten kijken naar data-abonnementen van meer dan 2GB per maand. 

Hoe bepaal je of je weinig, gemiddeld of veel gebruikt? Welnu, iemand die weinig gebruikt is een persoon die af en toe surft op het internet en af en toe een e-mail verstuurt. Gemiddelde gebruikers zijn geneigd om meer uit hun telefoon te halen, misschien downloaden ze liedjes of apps en e-mailen ze vaker. Zware gebruikers zijn altijd met hun telefoon bezig, en downloaden altijd het nieuwste liedje of spelletje. 

Als je op zoek bent naar een data-abonnement of bundel die bij je past, is het een goed idee om de aanbiedingen van Lycamobile te bekijken.Lycamobile heeft voor elke gebruiker een bundel die bij hem past, of je nu je telefoon gebruikt in Nederland, of van plan bent om de wereld rond te reizen.