Direct betalen vs. maandelijks betalen

14 February, 2019 by Lyca Mobile
Direct betalen vs. maandelijks betalen
Direct betalen vs. maandelijks betalen

Tegenwoordig blijven we in contact met onze mobiele telefoons. We gebruiken ze om een telefoontje te plegen, we gebruiken ze om onze planning nog eens te controleren en we gebruiken ze zelfs om onze e-mails te lezen! De vraag is welk pakket het beste bij je past: ga je voor de optie om maandelijks te betalen of betaal je liever direct? Het hangt helemaal af van je omstandigheden en plannen. 

De flexibiliteit als je direct betaalt maakt dit pakket populair bij mensen die zich niet willen verbinden aan een contract of mensen die niet zeker genoeg zijn van hun plannen om zich een aantal jaar vast te leggen. Zoals de naam al zegt, betaal je simpelweg voor wat je gebruikt door vooraf je krediet aan te vullen. Dit pakket is perfect voor mensen die niet vaak bellen of veel tekstberichten versturen en die geen waar voor hun geld zouden krijgen bij een maandelijks pakket. Je gebruikt de telefoon die je nu al in je bezit hebt of koopt een losse telefoon, aangezien telefoons niet bij het pakket zijn inbegrepen. 

Een pakket waarbij je maandelijks betaalt kan je waar voor je geld bieden als je je telefoon vaak gebruikt. Je betaalt elke maand een vast bedrag, waarvoor je een nieuwe telefoon, een bepaald aantal telefoongesprekken en een vast aantal tekstberichten krijgt. Je kunt kiezen uit een groot scala aan pakketten, afgestemd op je gebruik en op hoeveel je wilt betalen. Je zit maximaal twee jaar aan het contract vast, dus als je door verschillende landen reist, is direct betalen misschien een betere oplossing voor je. 

Met gratis SIM-kaarten en goedkope telefoontjes naar Suriname is er nooit een beter moment geweest om te praten!