De beste plaatsen om te bezoeken in Nederland

13 February, 2019 by Lyca Mobile
De beste plaatsen om te bezoeken in Nederland
De beste plaatsen om te bezoeken in Nederland

Als u overweegt om trips te maken dit jaar, vergeet dan niet dat ons land ook een hoop te bieden heeft aan haar inheemse toeristen. Om u te helpen herinneren zijn hier enkele suggesties voor de beste plaatsen om te bezoeken in Nederland.          

Zaanse Schans                                                                            

Eén van de makkelijkste manieren om de Zaanse Schans te beschrijven is door te zeggen dat het een soort openluchtmuseum is. Historische huizen, windmolens en schuren bieden het fascinerende landschap van deze pittoreske buurt, dat dichtbij Amsterdam ligt. Zaanse Schans is een kleine, rustige plaats, maar heeft een traditioneel museum, ambachtelijke werkplaatsen, boetieks en cafés. 

Maastricht                                                                                       

Maastricht is de plaats voor u als u meer wilt leren over de eigen cultuur en historische geschiedenis van Nederland. Vooral omdat u uw ontdekkingen zult doen in zo'n interessante plaats. Naast archieven en musea zijn andere attracties van de stad de twee stadspleinen, een kathedraal en een stadhuis dat ook fungeert als een drukke markt.           

Utrecht                                                                              

  

Utrecht wordt gezien als het religieuze centrum van Nederland omdat veel van de middeleeuwse gebouwen die het zo mooi maken, gebouwd zijn door de kerk of voor de kerk. Zelfs vandaag de dag kunnen de hoofdkwartieren van verschillende geloven gevonden worden binnen de historische grenzen van de stad. 

Zandvoort              

Zandvoort is gezegend met prachtige stranden die beschouwd worden als de mooiste van Nederland. Hierdoor vindt u hier de grootste resorts van het land. De stad is ook de thuisbasis van één van de drukste en beste racetracks van Nederland: Circuit Park Zandvoort. Wat u ook besluit om te bezoeken, Lycamobile biedt u fantastische deals om te bellen en sms'en met onze vier nationale pakketten: Holland Bundel M, Bel & SMS 10, Bel & SMS 20 en Bel & SMS 30.