Breng je huidige mobiele nummer naar Lycamobile. Dit heet Nummer Behoud en het is een gratis service van Lycamobile. Simpel:
Om nummer behoud te gebruiken moet je Lycamobile SIM kaart geactiveerd zijn! Om je SIM te activeren doe je deze in je telefoon en dan zal je een SMS ontvangen met een tijdelijk nummer. Je kan dit tijdelijke nummer gebruiken terwijl wij je nummer behoud processeren.
Je moet je SIM registreren om de nummer behoud process compleet te maken. (Registratie details en nummer behoud aanvraag details moeten het zelfde zijn, anders zal het nummer behoud niet succesvol zijn).
Als je eenmaal geregistreerd bent vul je ons Online Nummer Behoud Formulier in met je huidige mobiele nummer en details. Zorg ervoor dat de details matchen. Het nummer behoud process neemt 2 werkdagen in beslag*. Wij zullen jou tijdelijke Lycamobile nummer vervangen in die periode.
*Aanvraag tussen 08.00 tot 17.00 – porteren binnen 2 werkdagen.
*Aanvraag na 17.00 – porteren binnen 3 werkdagen.
Als je nummer niet overgezet is na twee werk dagen, neem dan direct contact op met de Lycamobile customer care zodat wij je kunnen helpen met deze omzetting.
Let op: Lycamobile heeft nummer behoud arrangementen met de meeste Nederlandse mobiele telefoon network providers. Als je problemen hebt met het invullen van het formulier, bel Lycamobile customer care op 0207 543 030 voor meer hulp.
Group Site
Terug naar boven Naar beneden

Live Uitzending - Live Audio Uitzending van de PSL T20

 
PSL Banner

* Dit veld is verplicht

Nieuwe gebruiker:

Terugkerende gebruiker: