Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Lyca Mobile Saver Plan

Bespaar tot 70% met Saver Plan

Geniet van de voordeligste tarieven en tot wel 70% korting met het Saver Tariefplan.

Met het Saver Plan profiteer jij van lagere belkosten voor nationaal en internationaal gebruik. Bellen naar het buitenland kost je nu slechts 1ct/min voor velen landen. Met Saver Plan profiteer jijaltijd van de laagste beltarieven. Wil je liever een Bundel? Ook daar ontvang jij korting met het Saver Plan.

Activeer het Saver Plan eenvoudig door eenmalig een gratis sms te sturen naar 2525 met de tekst SAVER.


Marokko

1ct

/min

Turkije

1ct

/min

Polen

1ct

/min

Overstappen van Standaard naar Saver Plan
Bij aankoop van een simkaart is deze automatisch ingesteld op het Standaard Tariefplan. Nieuwe en bestaande klanten kunnen op elk moment overstappen van het Standaard Tariefplan naar het Saver Plan. Ten minste 30 dagen na activatie kun jij weer terugkeren naar het Standaard Tariefplan door een sms te sturen naar 2525 met de tekst STOP.

Extra Beltegoed promotie
De extra beltegoed promotie (€5 = €10, €10 = €20 en €20 = €40) geldt alleen voor het Lyca Mobile Standaard Tarievenplan en is niet van toepassing op het Saver Plan. Nadat je bent overgestapt van het Standaard Tarievenplan naar Saver Plan zal je het promotiebeltegoed verliezen.
Bespaar tot wel 70% op jouw bel en bundel kosten. Activeer het Saver Plan door een gratis sms te sturen naar 2525 met de tekst SAVER.

Van SpainNederland

Algemene Voorwaarden:

Klanten kunnen op elk moment overstappen van Standaard Plan naar Saver Plan. Klanten moeten echter minimaal 30 dagen op het Saver Plan blijven voordat ze kunnen terugkeren naar het Standaard Plan. De extra beltegoed actie (€5 = €10, €10 = €20 en €20 = €40) is alleen geldig voor klanten van het Lyca Mobile Standard Plan en is niet van toepassing op Saver Plan. Na het overstappen van Standard Plan naar Saver Plan verliezen klanten hun huidige promotietegoed. Lyca Mobile behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te passen te allen tijde en in te trekken binnen een redelijke termijn voor nieuwe klanten.