Security

We, als een bedrijf dat producten en services verleent via het internet, begrijpen het belang van beveiliging. Hierom hebben we zeer beveiligde faciliteiten gecreëerd zodat u met vertrouwen een online betaling kunt maken, en als u uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekt. Beveiliging en fraudebeveiliging zijn voor ons belangrijk en worden streng gecontroleerd in alle onderdelen van onze website waar ze van toepassing zijn.

We gebruiken Secure Sockets Layer (SSL) technologie om uw gegevens te coderen als die van uw computer naar ons systeem verzonden worden. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens privé blijven, behalve als we anderszins hebben aangegeven in onze voorwaarden.

Network Solutions
Veilige Website
  • Een hangslot zal zichtbaar zijn in de adresbalk van uw web browser als u inlogt in uw Mijn Lycamobile account en bij het verwerken van een betaling. Dit betekent dat u in de veilige modus bent, waar u altijd in moet zijn als u persoonlijke gegevens of betalingsgegevens op een website invoert.
  • Als u in veilige modus bent, betekent dit dat al uw gegevens gecodeerd worden voor verhoogde beveiliging (128 bit). We gebruiken geavanceerde codering van Network Solutions Certificate Authority zodat uw kaartgegevens veilig zijn.
Onze tip: Sluit altijd uw internet browser nadat u een online betaling hebt verwerkt, vooral als u gebruik maakt van een gedeelde computer. Hierdoor worden normaliter tijdelijke internet cookies verwijderd van sites die u bezocht hebt en wordt u uitgelogd uit uw account bij transactie websites.
Network Solutions
Veilige online betalingen
Lycamobile neemt deel aan Verified by Visa en Mastercard SecureCode voor extra online betalingsveiligheid. Deze diensten worden aangeboden door Visa en Mastercard, samen met de bank die uw creditcard / betaalkaart uitgegeven heeft. Het heeft als doel het beschermen van uw gegevens bij het plaatsen van online betalingen door ervoor te zorgen dat uw kaart niet door iemand anders gebruikt kan worden, en is tegenwoordig de norm bij alle eCommerce websites.
Internetfraude en Phishing
Lycamobile kan u soms e-mails sturen, maar we zullen u nooit een e-mail sturen waarin u gevraagd wordt naar uw beveiligingsinformatie of inloggegevens, of die u naar een website leiden waar deze informatie aan u gevraagd wordt. Als u een e-mail ontvangt die afkomstig lijkt te zijn van Lycamobile waarvan u verwacht dat deze frauduleus is, klik dan niet op links in de e-mail en verstrek geen creditcardgegevens of inloggegevens. Klik op de volgende link voor meer informatie over cybercrime als u niet zeker weet hoe u een phishing e-mail kunt herkennen. read more about cybercrime.
Alle getoonde logos zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.
Group Site
Terug naar boven Naar beneden

Live Uitzending - Live Audio Uitzending van de PSL T20

 
PSL Banner

* Dit veld is verplicht

Nieuwe gebruiker:

Terugkerende gebruiker: