Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Roaming in de EU en EER landen

Roaming in de EU en EER landen

Dit is wat je moet weten Roaming binnen de landen van de Europese Unie (EU en EER) is verandert, dit betekent dat geselecteerde bundels een EU en EER landen roamingtegoed hebben gekregen en dat prepaid tarieven zullen worden berekend zonder extra kosten.

De betreffende landen zijn te vinden in de lijst hieronder en zullen verder worden vermeld als EU en EER Landen.

EU en EER Landen:
    Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ijsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.
Prepaid bundles
Sommige van onze bundels zijn nu beschikbaar met een EU en EER landen roamingtegoed. Om te bekijken welke van onze bundels een EU en EER landen roamingtegoed bevatten, klik hier.

Prepaid
Voor Lycamobile Prepaid klanten die gebruik maken van roaming binnen de EU en EER landen gelden de Standaard Nationale tarieven, zoals hieronder vermeld.

Standaard Nationale Tarieven

Nationaal Vast Nationale Mobiel(Lycamobile) Nationale Mobiel (Andere providers) Nationale SMS (Lycamobile) Nationale SMS (Andere providers) Internet
12ct/min 5cts/min 15cts/min 6ct 6ct 19ct/MB

Gebeld worden en sms’jes ontvangen tijdens roaming in de EU en EER landen is gratis.

Algemene voorwaarden voor roaming in EU en EER landen

LYCAMOBILE EU EN EER LANDEN ROAMING GEBRUIKSVOORWAARDEN

Lycamobile Roamingproducten

Geselecteerde Lycamobile prepaid bundels bevatten nu een EU en EER landen roamingtegoed. De details van onze prepaid bundels en hun roamingtegoed zijn hier te vinden.

Lycamobile prepaid bundels die een EU en EER landen roamingtegoed bevatten zijn gemarkeerd met de woorden “EU Roaming” en dragen het EU en EER symbool zoals hieronder te zien. Deze EU en EER landen roamingbundels stellen u in staat om te bellen, sms’en een begrensde hoeveelheid data (gespecificeerd in de bundelinformatie) te gebruiken tijdens roaming in de EU en EER landen net zoals u uw bundel thuis gebruikt. Echter zijn geselecteerde bundels onderhevig aan een Fair Usage Policy zoals hieronder beschreven.

BELANGRIJK: Sommige van onze prepaid bundels bevatten geen EU en EER landen roamingtegoed. Controleert u alstublieft dat de bundel alle diensten bevat die u wilt gebruiken, alvorens een bundel aan te schaffen.

U kunt ook Prepaid tegoed gebruiken voor roaming in de EU en EER landen. Tijdens roaming in de EU en EER landen worden de Standaard Nationale Tarieven. voor bellen, sms’en en datagebruik in rekening gebracht. Voor beltarieven naar niet EU en EER landen tijdens roaming in de EU en EER landen, klikt u hier.

Fair Usage Beleid en Belangrijke Informatie

Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor Lycamobile klanten die de EU en EER landen bezoeken voor korte periodes, bijvoorbeeld voor een vakantie of een korte reis. Ons roaming Fair Usage beleid is gemaakt om misbruik van onze EU en EER landen roamingproducten en diensten te voorkomen.

Om onze EU en EER landen roamingdiensten te kunnen gebruiken, dient u eerst uw simkaart te activeren in uw thuisland (en een Lycamobile product aanschaffen welke EU en EER landen roamingdiensten bevat).

Indien wij merken dat u gedurende een periode van 4 maanden meer gebruik maakt van de EU en EER roamingdiensten dan van nationaal gebruik, kunnen wij er van uitgaan dat u permanent aan het roamen bent. In dit geval zullen wij u een sms bericht sturen om u eraan te herinneren dat u dient te voldoen aan ons roaming Fair Usage beleid.

Indien u binnen 2 weken na de sms herinnering niet voldoet aan ons roaming Fair Usage beleid, dan zullen wij de volgende kosten in rekening brengen voor het roaming gebruik in de EU en EER landen:

  • Bellen: € 0,03 per min
  • Sms: € 0,01 per sms
  • Data: € 0,006 per MB

Wanneer u een prepaid bundel heeft die EU en EER landen roamingdiensten bevat, dan kan er een andere datalimiet van toepassing zijn tijdens roaming in de EU en EER landen. Check here de details van de datalimieten per bundel.

Bellen naar andere Lycamobile nummers is thuis gratis (een minimale opwaardering is vereist), maar tijdens roaming in de EU en EER landen worden deze in rekening gebracht (of in mindering gebracht op uw bundeltegoed) als standaard gesprekken.

Indien wij misbruik van onze roamingdiensten identificeren door georganiseerde wederverkoop van onze simkaarten aan personen die normaliter buiten Nederland wonen, dan zullen wij onmiddelijk gepaste maatregelen nemen om dit te stoppen, welke kunnen bevatten de opschorting van diensten. We zullen een sms bericht sturen naar elk van de getroffen simkaarten.

Als u vragen heeft over onze roamingdiensten, neem dan contact met ons op.

Lyca Mobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail