Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Bundels

Filter filter soort

Prepaid Sim Only Deals

Ervaar het gemak en de voordelen van een Prepaid Sim Only van LycaMobile. Kies je gewenste data, een termijn van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden geniet zorgeloos van jouw gekozen prepaid bundel. Ideaal voor op vakantie, voor kinderen en iedereen die houd van gemak. Nu met kortingen tot 20%.

Maanden
Maanden
Maanden

{{bundle.bundle_title}}

{{bundle.display_based_order.1.value}}

{{bundle.display_based_order.1.label}}

Offer Offer Offer
Offer Offer Offer
Offer Offer Offer


per Maand

Bundels niet beschikbaarWat is een Prepaid Sim Only

Een Prepaid Sim Only Bundel is een vooraf opgewaardeerde bundel met waarde. Iedere 30 dagen word je bundel met data, onbeperkte minuten & sms automatisch bijgeschreven op je mobiel. Je betaalt het gehele bedrag in één keer voor de gekozen tijdsduur van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Zo kan jij iedere maand zorgeloos genieten van je LycaMobile prepaid sim only bundel.
Zodra de volledige duur is verstreken, heb jij de vrijheid om nogmaals een prepaid sim only bundel te kiezen, een 30 dagen bundel of iets anders. Bij LycaMobile zit je nooit ergens aan vast. Jij hebt altijd de flexibileit en controle over jouw mobiele uitgaven.
Mijn voordelen
- Geen gedoe met maandelijks op tijd opwaarderen
- Geen automatische bank afschrijving
- Geen beltegoed afschrijving
- Geen contract met opzegtermijn
- Geen maandelijkse verplichtingen
- Geen registratie nodig
- Gratis nummerbehoud

Jaarbundels met 20% korting

Ga voor extra gemak met een Jaarbundel. Voor 12 maanden word je ontzorgt in het maandelijks op tijd opwaarderen en bespaar je iedere maand geld. Ontdek de prepaid sim only Jaarbundel en ontvang 20% korting op de reguliere prijs. Een financieel voordeel dat iedereen kan gebruiken. Deze aanbieding is geldig voor de huidge LycaMobile klanten en bij afname met een gratis simkaart.

Ideaal voor Jong en Oud

De pepaid sim only bundels van LycaMobile zijn geschikt voor iedereen. Ideaal als je voor studie, business of vakantie naar het buitenland reist voor een korte of lange periode en je prepaid nummer wilt behouden.
Ook voor ouders met kinderen die geen contract willen afsluiten maar wel controle willen behouden over hun maand kosten en verbruik. Iedere maand word de bundel automatisch opgewaardeerd voor de komende 30 dagen.
Kom je toch data tekort, koop dan eenvoudig een 30 dagen bundel of kies een beltegoed opwaardering. De sim only prepaid bundels zijn goed te combineren met alle producten in het assortiment.
Het maakt niet uit of je in Nederland woont of hier bent als toerist, de beste mobiele maand prijs ontvang je met een bundel van 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Het is niet alleen goedkoop maar ook extra gemakkelijk. Ervaar het zelf en kies jouw prepaid sim only bundel vandaag nog.


Algemene Voorwaarden

Nationale Bundels

Algemene Voorwaarden Nationale Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur.

Voor onbeperkt bellen & sms’en binnen Nederland is een Fair Usage Policy van 300 minuten en 250 sms’jes per dag of 3.000 minuten en 3.000 sms’jes per maand (30 dagen) van toepassing, hierna geldt het standaardtarief. Lyca mobile Nationale Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de datum van aankoop, ongebruikte minuten, sms’jes en data komen te vervallen zodra de bundel eindigt. De klant kan een Nationale Bundel met het bestaande beltegoed kopen, online of in een winkel. De Nationale Bundels worden na 30 dagen automatisch vernieuwd mits er voldoende beltegoed op het account staat. Onbeperkt gratis bellen & sms’en van Lyca mobile naar Lyca mobile is onderhevig aan een Fair Usage Policy van 5000 minuten en 5000 sms’jes. Wanneer de gratis minuten en sms’jes zijn verbruikt of verlopen geldt: Voor Standaard Plan klanten een tarief van 21ct/sms en 26ct/min. met een starttarief van 23ct/gesprek. Voor Saver Plan klanten geldt een tarief van 9ct/sms en 9ct/min. met een starttarief van 12ct/gesprek. Bellen en sms’en naar verkorte nummers, speciale en premium nummers en andere betaalde diensten vallen buiten het bundeltegoed. Nationale bundels zijn alleen voor particulier niet-commercieel gebruik. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van de bundels te allen tijde aan te passen, of deze promotie te allen tijde in te trekken rekening houdend met een redelijke termijn voor nieuwe klanten. Bij misbruik en illegale of onethische activiteiten wordt de dienst direct gestopt.

Laatste wijziging: 9 September 2019

Data Bundels

Algemene Voorwaarden Data Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur.

Lyca Mobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. De klant kan een Data Bundel met het bestaande beltegoed kopen, online of in een winkel. Alle bundels zijn onderhevig aan automatische verlenging na 30 dagen, daarom worden klanten verzocht om het minimale benodigde beltegoed te behouden ten tijde van de verlenging tenzij dit is stopgezet door *190# in te toetsen. Gebruik boven de up/download limiet kost 19ct/MB voor Standaard Plan klanten en 9ct/MB voor Saver Plan klanten. Data bundels zijn alleen voor particulier niet-commercieel gebruik. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van de bundels te allen tijde aan te passen, of deze promotie te allen tijde in te trekken rekening houdend met een redelijke termijn voor nieuwe klanten. Bij misbruik en illegale of onethische activiteiten wordt de dienst direct gestopt.

Algemene Voorwaarden Bonusdata:

Deze aanbieding is geldig bij genoemde bundels en is geldig tot en met 30/06/2023. Klanten dienen zich voor de bonusdata (extra data naast het datategoed van de bundel) aan te melden door het bij de bundel behorende trefwoord direct na bundelopwaardering te sms’en naar 3535. Indien de klant eerst een sms stuurt en vervolgens pas de bundel activeert dan komt de klant niet in aanmerking voor de bonusdata. De bonusdata zal aan het bundeltegoed worden toegevoegd en en is geldig zolang de bundel geldig is, met een maximum van 30 dagen. Wanneer de bundel verloopt komt ook de bonusdata te vervallen. Tijdens deze 30 dagen komt de klant slechts eenmaal in aanmerking voor de bonusdata. Bonusdata kan niet worden omgewisseld of omgeruild voor geld, kan niet worden gebruikt voor roaming of premium diensten en kan alleen worden gebruikt door het nummer aan welke het is toegewezen. Promotie is geldig van 21/03/2017 t/m 30/06/2023.

International Bundels

Algemene Voorwaarden Internationale Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur.

Met de Internationale Bundels kunnen klanten tegen een gereduceerd tarief zonder starttarief naar vaste en mobiele nummers bellen naar de geselecteerde nationale en internationale bestemmingen. Het tegoed bevat ook (bonus) data gebruik in Nederland, belminuten naar de geselecteerde internationale bestemmingen en onbeperkt bellen en sms’en naar andere Lyca mobile nummers in Nederland. Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca mobile naar Lyca mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 250 sms’jes per dag of 5.000 minuten en 5.000 sms’jes per maand (30 dagen). Een bundel is geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Een bundel kan worden aangeschaft door middel van een eenmalige betaling gebruikmakend van het bestaande beltegoed of online; daarom dienen klanten voldoende beltegoed op hun account te hebben of een geschikt betaalmiddel te gebruiken. U activeert slechts één type bundel per keer. Alle bundels zullen automatisch worden vernieuwd wanneer ze verlopen. Klanten dienen voldoende beltegoed op hun account te hebben voor de automatische vernieuwing van de bundel, tenzij de automatische vernieuwing is stopgezet door *190# in te toetsen. Bellen, sms’en en datagebruik buiten het bundeltegoed wordt afgerekend tegen het standaardtarief. Internationale sms’jes, bellen en sms’en naar verkorte nummers, speciale en premium nummers en andere toegevoegde diensten vallen buiten het bundeltegoed. Ongebruikte minuten, sms’jes of datategoed na de geldigheidsperiode kunnen niet worden meegenomen. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van deze promotie te allen tijde aan te passen of te wijzigen, of deze promotie in te trekken, een redelijke termijn voor nieuwe klanten in achtnemend. Elke illegale, misbruik of onethische activiteit zal resulteren in een onmiddellijke intrekking van de dienst.

Laatste wijziging: 9 September 2019

Internationale bundelminuten om te bellen naar het Verenigd Koninkrijk bevatten geen minuten om te bellen naar het Eiland Man, Guernsey, Jersey en de Kanaaleilanden. Hiervoor gelden de prepaid tarieven vanaf 39ct/min.

Voor onderstaande netnummers gelden de volgende tarieven

Netnummer Prijs/Min
447781 39 cts
447839 39 cts
447797 39 cts
447829 39 cts
447911 39 cts
4477003 39 cts
4477007 39 cts
4477008 39 cts
447524 39 cts
447624 39 cts
447924 39 cts

Retourbeleid

Retourbeleid Als een Overeenkomst elektronisch (zoals via de website of telefonisch) of bij een verkooppunt is afgesloten, heeft de klant het recht om de Overeenkomst zonder opgave van reden binnen veertien dagen te ontbinden. Voor de verklaring van beëindiging kan de klant gedurende deze periode contact opnemen met de klantenservice. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de herroepingsrecht. De kosten voor het retourneren van de bestelde goederen worden niet vergoed. Als de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Het recht om de bestelling kosteloos te annuleren vervalt indien hier niet in is voldaan. Als er tijdens de herroepingsrecht periode verbinding met het netwerk wordt gemaakt en er kosten in rekening worden gebracht, worden deze kosten niet vergoed.

Laatste wijziging: 26 November 2019

Meer info

Nationale Bundels

Hoe te kopen: Bent u nog geen Lyca mobile klant, bestel dan een nieuwe simkaart en waardeer deze op met voldoende beltegoed. Gebruik uw Lyca mobile sim, toets *139*bundelcode# in (bijv.: *139*81000# voor de Holland Bundel) of stuur een sms naar 3535 met de bundelcode (bijv.: sms 81000 naar 3535 voor de Holland Bunde). Wanneer u niet genoeg beltegoed heeft om de bundel aan te schaffen, dan zult u worden verzocht om op te waarderen en het opnieuw te proberen of een bundeltegoed te kopen in de dichtstbijzijnde winkel. U zult een bevestigingsbericht ontvangen kort nadat u de bundel heeft aangeschaft waarin wordt bevestigt dat de bundel is toegekend aan uw account. U wordt verzocht te wachten op dit bericht alvorens u uw bundeltegoed gaat gebruiken. Check uw tegoed: U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken Automatisch verlengen: De Bundels wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Bundels op of na 28-11-2012 hebben gekocht. Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Bundels afloopt. Automatische verlenging stopzetten: Wanneer u de automatische verlenging van uw Bundels wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder: 1. Eén dag voor uw Bundels verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Bundels verloopt. Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt. Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610

Krijg meer met Nationale Bundels Lyca Mobile klanten krijgen ook extra voordelen als onderdeel van de Nationale Bundels. Nationaal Bundeltegoed kan worden gebruikt voor één van onderstaande diensten:

Nationale Bundels van € 10 of minder Nationale Bundels van meer dan € 10
Krijg 50 minuten om te bellen of gebeld te worden tijdens het roaming in niet-EU landen Krijg 75 minuten om te bellen of gebeld te worden tijdens het roaming in niet-EU landen
Krijg 50 gesprekken om de laatste sportupdates te ontvangen. Krijg 100 gesprekken om de laatste sportupdates te ontvangen.
Internationaal beltegoed versturen: Krijg 50 transacties als onderdeel van de bundel. Internationaal beltegoed versturen: Krijg 100transacties als onderdeel van de bundel.

Data Bundels

Hoe te kopen: Bent u nog geen Lyca mobile klant, bestel dan een nieuwe simkaart en waardeer deze op met voldoende beltegoed. Gebruik uw Lyca mobile sim, toets *139*bundelcode# in (bijv.: *139*111000# voor de Mega Surf databundel) of stuur een sms naar 3535 met de bundelcode (bijv.: sms 111000 naar 3535 voor de Mega Surf databundel). Wanneer u niet genoeg beltegoed heeft om de bundel aan te schaffen, dan zult u worden verzocht om op te waarderen en het opnieuw te proberen of een bundeltegoed te kopen in de dichtstbijzijnde winkel. U zult een bevestigingsbericht ontvangen kort nadat u de bundel heeft aangeschaft waarin wordt bevestigt dat de bundel is toegekend aan uw account. U wordt verzocht te wachten op dit bericht alvorens u uw bundeltegoed gaat gebruiken. Check uw tegoed: U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken Automatisch verlengen: De Data Bundelsl wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Data Bundelsl op of na 28-11-2012 hebben gekocht. Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Data Bundelsl afloopt. Automatische verlenging stopzetten: Wanneer u de automatische verlenging van uw Data Bundelsl wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder: 1. Eén dag voor uw Data Bundelsl verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Data Bundelsl verloopt. Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt. Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610

International Bundels

Check uw tegoed: U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken Automatisch verlengen: De Alles-in-1 Bundel wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Alles-in-1 Bundel op of na 04.02.2014 hebben gekocht. Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Alles-in-1 Bundel afloopt. Automatische verlenging stopzetten: Wanneer u de automatische verlenging van uw Alles-in-1 Bundel wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder: 1. Eén dag voor uw Holland Bundel verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Alles-in-1 Bundel verloopt. Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt. Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail