Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Maand Bundel XS

Maand Bundel XS

Onbeperkt* Bellen

Onbeperkt* SMS’en

5GB Data

Onbeperkt** Lyca naar Lyca Minuten & SMS

EU Roaming

Kies een Bundel Looptijd

3 Maanden
10% Korting
€30 €27
6 Maanden
15% Korting
€60 €51
12 Maanden
20% Korting
€120 €96

 

Tot 20% Korting voor 12 Maanden
De Maand Bundel XS is een vooraf opgewaardeerde Bundel met waarde. Dit plan wordt vooraf betaald voor 3 Maanden, 6 Maanden of 12 Maanden. Elke 30 dagen wordt de bundel automatisch vernieuwd met 5GB data en onbeperkte nationale minuten & sms voor de gekozen tijdsduur.

Nu aangeboden met een speciale korting voor alle online klanten:
3 Maanden = gelijk aan €9 p/m
6 Maanden = gelijk aan €8.50 p/m
12 Maanden = gelijk aan €8 p/m
Hoe langer de termijn, hoe scherper de prijs.

Maand Bundel XS
Met een bundel van Lycamobile zit je nergens aan vast. Zodra de volledige duur is verstreken, heb jij de vrijheid om van bundel te veranderen. Neem een telefoon pauze of kies voor dezelfde vooraf opgewaardeerde bundel. Jij hebt de flexibiliteit en controle over jouw mobiele kosten. Geen contract, Geen maandelijkse verplichtingen.

De bundel bied 5GB data, onbeperkte minuten & sms. Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

EU Roaming Data
Bij aanschaf van de Maand Bundel XS krijg je 5GB aan nationale data per 30 dagen, daarvan kun je 3GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 5GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden de standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.
De prijs aanbieding is geldig t/m 31/10/2021.

Lycamobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail