Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Holland Super Bundel

Holland Super Bundel

Online Aanbod
Saver Plan Prijs

30.00

30 Dagen

Onbeperkt* Bellen

Onbeperkt* SMS’en

50GB Online*** Data

Onbeperkt** Lyca naar Lyca Minuten & SMS

EU Roaming

 

Meer Data, Dezelfde Lage Prijs
Bij aankoop van de Holland Bundel Super online geniet jij 30 dagen van 50GB data en onbeperkt bellen & sms’en. Na deze 30 dagen vervalt je bundel tegoed en ben je vrij om dezelfde of een andere bundel aan te kopen. Je zit nooit nergens aan vast. Iedere 30 dagen heb jij de flexibiliteit en vrijheid om van bundel te verwisselen zonder kosten.

***Bij aankoop van Holland Bundel Super op elk andere wijze dan online (bv een retail winkel, via code of voucher), ontvang je 40GB data. De 50GB data is alleen geldig bij aankoop via de Lycamobile website.

Bundel Prijs:
Bundel aankoop met SIM: €30
Huidige klanten op Saver Plan: €30
Voor klanten die geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €60.
Overstappen naar Saver Plan is zo gedaan, sms SAVER naar 2525 en je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging.

Holland Bundel Super
Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

EU Roaming Data
Bij aanschaf van Holland Bundel Super krijg je maximaal 50GB aan nationale data per 30 dagen, daarvan kun je 33.5GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 50GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

Bestaande klanten: Koop de bundel online of bel *139*81030# en volg de instructies op het scherm. of sms 81030 naar 3535

Lycamobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail