Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Holland Bundel XS

Holland Bundel XS

Saver Plan Prijs

10.00

30 Dagen

Onbeperkt Bellen

Onbeperkt SMS’en

5GB* Data

Onbeperkt Lyca naar Lyca Minuten & SMS

EU Roaming

 

5GB Data bij aankoop Online
Bij aankoop van de Holland Bundel XS online, ontvang je maar liefst 5GB data en onbeperkt bellen & sms’en voor 30 dagen. Na deze 30 dagen vervalt je bundel tegoed en ben je vrij om dezelfde of een andere bundel aan te schaffen.

*Bij aankoop van de Holland Bundel XS op elk andere wijze dan online (bv een retail winkel, via code of voucher), ontvangen 3GB data. Klanten die de bundel voor de eerste keer automatisch verlengen ontvangen een bonusdata van 2GB. Het bedrag word dan afgetrokken van je account.

Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van yca Mobile naar yca Mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

Klanten op Saver Plan: €10
Voor klanten die nog geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €20. Overstappen naar Saver Plan is zo gedaan, sms SAVER naar 2525 en je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging.

EU Roaming Data
Bij aanschaf van de Holland Bundel XS krijg je maximaal 5GB aan nationale data, daarvan kun je 3GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 5GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe yca Mobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

Bestaande klanten: Koop de bundel online of bel *139*2001# en volg de instructies op het scherm. of sms 2001 naar 3535

Lycamobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail