Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Holland Bundel S Plus

Holland Bundel S Plus

Lyca Data Sharing

Black Friday Deal
Saver Plan Prijs

15.00

10.00

30 Dagen Aanbod met SIM

Onbeperkt Bellen

Onbeperkt SMS’en

15GB* Data

Onbeperkt Lyca naar Lyca Minuten & SMS

EU Roaming

 

Black Friday Deal
Bestel nu een simkaart met Holland Bundel S Plus online voor slechts €10 p/m voor 3 maanden!
15GB data en onbeperkt bellen & sms’en. De prijs wordt verrekend bij checkout en zal automatisch worden verlengd voor 3 maanden bij betaling met creditcard voor de standaardprijs. Bij betaling met Ideal of automatische verlenging uigeschakeld, verloopd het aanbod automatisch na 30 dagen.

Exclusief Online: 5GB Extra Data
Bij aankoop van de Holland Bundel S Plus online geniet jij 30 dagen van 15GB data en onbeperkt bellen & sms’en. Na deze 30 dagen vervalt je bundel tegoed en ben je vrij om dezelfde of een andere bundel aan te kopen. Je zit nooit nergens aan vast. Iedere 30 dagen heb jij de flexibiliteit en vrijheid om van bundel te verwisselen zonder kosten.
*Bij aankoop van Holland Bundel S Plus op elk andere wijze dan online (bv een retail winkel, via code of voucher), ontvang je 10GB data. De 15GB data is alleen geldig bij aankoop via de Lycamobile website.

Lyca data Sharing
Nu beschikbaar, een bundel waarmee je data kunt delen met de mensen in jouw wereld. Deel tot 1 GB data met maximaal 3 van je Nederlandse Lycamobile vrienden. De gedeelde data kan worden gebruikt totdat de 30 dagen bundel verloopt. Om de data te kunnen ontvangen, is een minimumsaldo van 1ct vereist.
Hoe werkt het?
1. Toets *172# met je Lyca simkaart en zie je sharing data balans
2. Voer het gsm nummer in van je vriend/vriendin, inclusief de landcode (+31)
3. Voer het aantal MB in die je wilt delen en je vriend/vriendin ontvangt je cadeau!

Bundel Prijs:
Bundel aankoop met SIM: €10
Huidige klanten op Saver Plan: €15
Voor klanten die geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €30.
Overstappen naar Saver Plan is zo gedaan, sms SAVER naar 2525 en je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging.

Holland Bundel S Plus
Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

EU Roaming Data
Bij aanschaf van Holland Bundel S Plus krijg je maximaal 15GB aan nationale data per 30 dagen, daarvan kun je 8.5GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 15GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

De Black Friday aanbieding is geldig van 24/11/2021 t/m 30/11/2021.

Bestaande klanten: Koop de bundel online of bel *139*81075# en volg de instructies op het scherm. of sms 81075 naar 3535

Lycamobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail