plan detail page banner

Bundle XS

15GB Data(Online)
10.00 /30 Days

  • plans-item-icon Onbeperkt Nationaal bellen & sms’en
  • plans-item-icon 100 Bellen naar 45 landen
  • plans-item-icon Onbeperkt Lyca naar Lyca Minuten & SMS
  • plans-item-icon eSIM available
Landline and Mobile Alleen Mobiel LandlineEnkel Vaste lijn
South Africa Flag South Africa South Africa Calling Icon
Morocco Flag Morocco Morocco Calling Icon
China Flag China China Calling Icon
India Flag India India Calling Icon
Korea Zuid Flag Korea Zuid Korea Zuid Calling Icon
Maleisië Flag Maleisië Maleisië Calling Icon
Israël Flag Israël Israël Calling Icon
Thailand Flag Thailand Thailand Calling Icon
Belgium Flag Belgium Belgium Calling Icon
Duitsland Flag Duitsland Duitsland Calling Icon
Frankrijk Flag Frankrijk Frankrijk Calling Icon
Hongarije Flag Hongarije Hongarije Calling Icon
Liechtenstein Flag Liechtenstein Liechtenstein Calling Icon
Nederland Flag Nederland Nederland Calling Icon
Polen Flag Polen Polen Calling Icon
Bulgarije Flag Bulgarije Bulgarije Calling Icon
Estland Flag Estland Estland Calling Icon
Griekenland Flag Griekenland Griekenland Calling Icon
Ierland Flag Ierland Ierland Calling Icon
Kroatië Flag Kroatië Kroatië Calling Icon
Litouwen Flag Litouwen Litouwen Calling Icon
Malta Flag Malta Malta Calling Icon
Noorwegen Flag Noorwegen Noorwegen Calling Icon
Portugal Flag Portugal Portugal Calling Icon
Denemarken Flag Denemarken Denemarken Calling Icon
Finland Flag Finland Finland Calling Icon
IJsland Flag IJsland IJsland Calling Icon
Italië Flag Italië Italië Calling Icon
Letland Flag Letland Letland Calling Icon
Luxemburg Flag Luxemburg Luxemburg Calling Icon
Oostenrijk Flag Oostenrijk Oostenrijk Calling Icon
Slowakije Flag Slowakije Slowakije Calling Icon
Tsjechië Flag Tsjechië Tsjechië Calling Icon
Switzerland Flag Switzerland Switzerland Calling Icon
Austria Flag Austria Austria Calling Icon
United Kingdom Flag United Kingdom United Kingdom Calling Icon
Slovenia Flag Slovenia Slovenia Calling Icon
Sweden Flag Sweden Sweden Calling Icon
Cyprus Flag Cyprus Cyprus Calling Icon
Turkey Flag Turkey Turkey Calling Icon
Canada Flag Canada Canada Calling Icon

Algemene Voorwaarden

“Marokko IAM & Wana is uitgesloten van de bundel”
De aanbieding “€ 10 + 15GB” is exclusief verkrijgbaar voor nieuwe online klanten die een simkaart met een bundel kopen en automatisch verlengen inschakelen.
Nieuwe klanten die een sim bij retail POS kopen ontvangen 10GB data.
De aanbieding en de aanbiedingsvoorwaarden zijn geldig voor nieuwe klanten van 19/06/2023 tot en met 31/10/2023.
Voor bestaande Online/Offline klanten die deze bundel voor bovenstaande datum hebben gekocht geldt 5GB data & 7GB data bij automatische verlenging.

5G beschikbaarheid is afhankelijk van het toestel en locatie.

Eén bundel per klant, per periode van 30 dagen. De Aanbieding en Voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De volledige voorwaarden zijn te vinden op www.lycamobile.nl
Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.
EU Roaming Data
Bij aanschaf van de Holland Bundel XS ontvang je 9.2 GB aan nationale data. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 9.2 GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden onze standaard prepaid tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.
Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

Bestaande klanten Koop de bundel online of bel call icon *139*2001# and follow the instructions on the screen or Text text icon 2001 naar 3535

Algemene Voorwaarden Nationale Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur

Voor onbeperkt bellen & sms’en binnen Nederland is een Fair Usage Policy van 300 minuten en 250 sms'jes per dag of 3.000 minuten en 3.000 sms’jes per maand (30 dagen) van toepassing, hierna geldt het standaardtarief. Lyca mobile Nationale Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de datum van aankoop, ongebruikte minuten, sms’jes en data komen te vervallen zodra de bundel eindigt. De klant kan een Nationale Bundel met het bestaande beltegoed kopen, online of in een winkel. De Nationale Bundels worden na 30 dagen automatisch vernieuwd mits er voldoende beltegoed op het account staat. Onbeperkt gratis bellen & sms’en van Lyca mobile naar Lyca mobile is onderhevig aan een Fair Usage Policy van 5000 minuten en 5000 sms’jes. Wanneer de gratis minuten en sms’jes zijn verbruikt of verlopen geldt: Voor Standaard Plan klanten een tarief van 21ct/sms en 26ct/min. met een starttarief van 23ct/gesprek. Voor Saver Plan klanten geldt een tarief van 9ct/sms en 9ct/min. met een starttarief van 12ct/gesprek. Bellen en sms'en naar verkorte nummers, speciale en premium nummers en andere betaalde diensten vallen buiten het bundeltegoed. Nationale bundels zijn alleen voor particulier niet-commercieel gebruik. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van de bundels te allen tijde aan te passen, of deze promotie te allen tijde in te trekken rekening houdend met een redelijke termijn voor nieuwe klanten. Bij misbruik en illegale of onethische activiteiten wordt de dienst direct gestopt.

Laatste wijziging: 9 September 2019

TAlgemene Voorwaarden Data Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur.

Lyca Mobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. De klant kan een Data Bundel met het bestaande beltegoed kopen, online of in een winkel. Alle bundels zijn onderhevig aan automatische verlenging na 30 dagen, daarom worden klanten verzocht om het minimale benodigde beltegoed te behouden ten tijde van de verlenging tenzij dit is stopgezet door *190# in te toetsen. Gebruik boven de up/download limiet kost 19ct/MB voor Standaard Plan klanten en 9ct/MB voor Saver Plan klanten. Data bundels zijn alleen voor particulier niet-commercieel gebruik. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van de bundels te allen tijde aan te passen, of deze promotie te allen tijde in te trekken rekening houdend met een redelijke termijn voor nieuwe klanten. Bij misbruik en illegale of onethische activiteiten wordt de dienst direct gestopt.

Algemene Voorwaarden Bonusdata:

Deze aanbieding is geldig bij genoemde bundels en is geldig tot en met 31/10/2023. Klanten dienen zich voor de bonusdata (extra data naast het datategoed van de bundel) aan te melden door het bij de bundel behorende trefwoord direct na bundelopwaardering te sms’en naar 3535. Indien de klant eerst een sms stuurt en vervolgens pas de bundel activeert dan komt de klant niet in aanmerking voor de bonusdata. De bonusdata zal aan het bundeltegoed worden toegevoegd en en is geldig zolang de bundel geldig is, met een maximum van 30 dagen. Wanneer de bundel verloopt komt ook de bonusdata te vervallen. Tijdens deze 30 dagen komt de klant slechts eenmaal in aanmerking voor de bonusdata. Bonusdata kan niet worden omgewisseld of omgeruild voor geld, kan niet worden gebruikt voor roaming of premium diensten en kan alleen worden gebruikt door het nummer aan welke het is toegewezen. Promotie is geldig van 21/03/2017 t/m 31/10/2023.

Algemene Voorwaarden Internationale Bundels:

Een klant kan tot vier dezelfde bundels aanschaffen. Elke bundel heeft een eigen geldigheidsduur.

Met de Internationale Bundels kunnen klanten tegen een gereduceerd tarief zonder starttarief naar vaste en mobiele nummers bellen naar de geselecteerde nationale en internationale bestemmingen. Het tegoed bevat ook (bonus) data gebruik in Nederland, belminuten naar de geselecteerde internationale bestemmingen en onbeperkt bellen en sms’en naar andere Lyca mobile nummers in Nederland. Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca mobile naar Lyca mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 250 sms'jes per dag of 5.000 minuten en 5.000 sms’jes per maand (30 dagen). Een bundel is geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Een bundel kan worden aangeschaft door middel van een eenmalige betaling gebruikmakend van het bestaande beltegoed of online; daarom dienen klanten voldoende beltegoed op hun account te hebben of een geschikt betaalmiddel te gebruiken. U activeert slechts één type bundel per keer. Alle bundels zullen automatisch worden vernieuwd wanneer ze verlopen. Klanten dienen voldoende beltegoed op hun account te hebben voor de automatische vernieuwing van de bundel, tenzij de automatische vernieuwing is stopgezet door *190# in te toetsen. Bellen, sms’en en datagebruik buiten het bundeltegoed wordt afgerekend tegen het standaardtarief. Internationale sms’jes, bellen en sms’en naar verkorte nummers, speciale en premium nummers en andere toegevoegde diensten vallen buiten het bundeltegoed. Ongebruikte minuten, sms’jes of datategoed na de geldigheidsperiode kunnen niet worden meegenomen. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van deze promotie te allen tijde aan te passen of te wijzigen, of deze promotie in te trekken, een redelijke termijn voor nieuwe klanten in achtnemend. Elke illegale, misbruik of onethische activiteit zal resulteren in een onmiddellijke intrekking van de dienst.

Met de Internationale Bundels kunnen klanten tegen een gereduceerd tarief zonder starttarief naar vaste en mobiele nummers bellen naar de geselecteerde nationale en internationale bestemmingen. Het tegoed bevat ook (bonus) data gebruik in Nederland, belminuten naar de geselecteerde internationale bestemmingen en onbeperkt bellen en sms’en naar andere Lyca mobile nummers in Nederland. Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca mobile naar Lyca mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 250 sms'jes per dag of 5.000 minuten en 5.000 sms’jes per maand (30 dagen). Een bundel is geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Een bundel kan worden aangeschaft door middel van een eenmalige betaling gebruikmakend van het bestaande beltegoed of online; daarom dienen klanten voldoende beltegoed op hun account te hebben of een geschikt betaalmiddel te gebruiken. U activeert slechts één type bundel per keer. Alle bundels zullen automatisch worden vernieuwd wanneer ze verlopen. Klanten dienen voldoende beltegoed op hun account te hebben voor de automatische vernieuwing van de bundel, tenzij de automatische vernieuwing is stopgezet door *190# in te toetsen. Bellen, sms’en en datagebruik buiten het bundeltegoed wordt afgerekend tegen het standaardtarief. Internationale sms’jes, bellen en sms’en naar verkorte nummers, speciale en premium nummers en andere toegevoegde diensten vallen buiten het bundeltegoed. Ongebruikte minuten, sms’jes of datategoed na de geldigheidsperiode kunnen niet worden meegenomen. Lyca mobile behoudt het recht de voorwaarden van deze promotie te allen tijde aan te passen of te wijzigen, of deze promotie in te trekken, een redelijke termijn voor nieuwe klanten in achtnemend. Elke illegale, misbruik of onethische activiteit zal resulteren in een onmiddellijke intrekking van de dienst.

Laatste wijziging: 9 September 2019

Internationale bundelminuten om te bellen naar het Verenigd Koninkrijk bevatten geen minuten om te bellen naar het Eiland Man, Guernsey, Jersey en de Kanaaleilanden. Hiervoor gelden de prepaid tarieven vanaf 39ct/min.

Voor onderstaande netnummers gelden de volgende tarieven

Netnummer Prijs/Min
447781 39 cts
447839 39 cts
447797 39 cts
447829 39 cts
447911 39 cts
4477003 39 cts
4477007 39 cts
4477008 39 cts
447524 39 cts
447624 39 cts
447924 39 cts

Retourbeleid Als een Overeenkomst elektronisch (zoals via de website of telefonisch) of bij een verkooppunt is afgesloten, heeft de klant het recht om de Overeenkomst zonder opgave van reden binnen veertien dagen te ontbinden. Voor de verklaring van beëindiging kan de klant gedurende deze periode contact opnemen met de klantenservice. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de herroepingsrecht. De kosten voor het retourneren van de bestelde goederen worden niet vergoed. Als de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Het recht om de bestelling kosteloos te annuleren vervalt indien hier niet in is voldaan. Als er tijdens de herroepingsrecht periode verbinding met het netwerk wordt gemaakt en er kosten in rekening worden gebracht, worden deze kosten niet vergoed.

Laatste wijziging: 26 November 2019

Hoe te kopen: Bent u nog geen Lyca mobile klant, bestel dan een nieuwe simkaart en waardeer deze op met voldoende beltegoed

Gebruik uw Lyca mobile sim, toets *139*bundelcode# in (bijv.: *139*81000# voor de Holland Bundel) of stuur een sms naar 3535 met de bundelcode (bijv.: sms 81000 naar 3535 voor de Holland Bunde).

Wanneer u niet genoeg beltegoed heeft om de bundel aan te schaffen, dan zult u worden verzocht om op te waarderen en het opnieuw te proberen of een bundeltegoed te kopen in de dichtstbijzijnde winkel

U zult een bevestigingsbericht ontvangen kort nadat u de bundel heeft aangeschaft waarin wordt bevestigt dat de bundel is toegekend aan uw account.

U wordt verzocht te wachten op dit bericht alvorens u uw bundeltegoed gaat gebruiken.

Check uw tegoed:U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken

Automatisch verlengen:De Bundels wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Bundels op of na 28-11-2012 hebben gekocht. Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Bundels afloopt.

Automatische verlenging stopzetten:

Wanneer u de automatische verlenging van uw Bundels wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder: 1. Eén dag voor uw Bundels verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Bundels verloopt.

Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt.

Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610

Krijg meer met Nationale Bundels

Lyca Mobile klanten krijgen ook extra voordelen als onderdeel van de Nationale Bundels Nationaal Bundeltegoed kan worden gebruikt voor één van onderstaande diensten:

Nationale Bundels van € 10 of minder Nationale Bundels van meer dan € 10
Krijg 50 minuten om te bellen of gebeld te worden tijdens het roaming in niet-EU landen Krijg 75 minuten om te bellen of gebeld te worden tijdens het roaming in niet-EU landen
Krijg 50 gesprekken om de laatste sportupdates te ontvangen. Krijg 100 gesprekken om de laatste sportupdates te ontvangen.
Internationaal beltegoed versturen: Krijg 50 transacties als onderdeel van de bundel. Internationaal beltegoed versturen: Krijg 100transacties als onderdeel van de bundel.

-Hoe te kopen: Bent u nog geen Lyca mobile klant, bestel dan een nieuwe simkaart en waardeer deze op met voldoende beltegoed

Gebruik uw Lyca mobile sim, toets *139*bundelcode# in (bijv.: *139*111000# voor de Mega Surf databundel) of stuur een sms naar 3535 met de bundelcode (bijv.: sms 111000 naar 3535 voor de Mega Surf databundel).

Wanneer u niet genoeg beltegoed heeft om de bundel aan te schaffen, dan zult u worden verzocht om op te waarderen en het opnieuw te proberen of een bundeltegoed te kopen in de dichtstbijzijnde winkel. U zult een bevestigingsbericht ontvangen kort nadat u de bundel heeft aangeschaft waarin wordt bevestigt dat de bundel is toegekend aan uw account. U wordt verzocht te wachten op dit bericht alvorens u uw bundeltegoed gaat gebruiken.

Check uw tegoed: U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken

Automatisch verlengen: De Data Bundelsl wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Data Bundelsl op of na 28-11-2012 hebben gekocht Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Data Bundelsl afloopt

Automatische verlenging stopzetten:

Wanneer u de automatische verlenging van uw Data Bundelsl wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder; 1. Eén dag voor uw Data Bundelsl verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Data Bundelsl verloopt

Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt.

Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610

Check uw tegoed:

U kunt te allen tijde uw tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden/bellen te drukken

Automatisch verlengen: De Alles-in-1 Bundel wordt automatisch verlengd wanneer deze afgelopen is. De automatische verlenging is alleen van toepassing voor klanten die de Alles-in-1 Bundel op of na 04.02.2014 hebben gekocht. Lyca mobile klanten worden geadviseerd om voldoende beltegoed op hun simkaart te hebben als de Alles-in-1 Bundel afloopt.

Automatische verlenging stopzetten:

Wanneer u de automatische verlenging van uw Alles-in-1 Bundel wilt stopzetten, volg dan de instructies hieronder: 1. Eén dag voor uw Holland Bundel verloopt toetst u *190# in en drukt u op verzenden. 2. Of bel de Klantenservice op 1200 één dag voor uw Alles-in-1 Bundel verloopt.

Let op: aanvragen verstuurd op of na de dag van verlenging kunnen niet worden verwerkt.

Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen

Bundle Name Service Code Promotion
LycaWorld 75 1675 Onbeperkt GRATIS bellen naar Lyca mobile Polen
LycaWorld 200 16200
LycaWorld 500 16500
Holland Bundle M 81000
All-In-1 Bundle S 3015
All-In-1 Bundle M 3020
All-In-1 Bundle L 3001
Lyca Unlimited 3002
4G All-In-1 Bundle 609
4G Lyca Unlimited 610