Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Bundel Extra

Bundel Extra

40.00

30 Dagen

Onbeperkt Bellen

Onbeperkt SMS’en

60GB Data

100 Minuten naar Lyca Oekraïne & Kyivstar

25 Minuten naar Oekraïne (Kyivstar uitgesloten)

Include Landline & Mobile

  • Oekraïne Oekraïne
  • Oekraïne Kyivstar Oekraïne Kyivstar

Include Landline & Mobile

  • Oekraïne(Kyivstar uitgesloten) Oekraïne(Kyivstar uitgesloten)

 

Nieuw: 60GB Onbeperkte Data met Korting
Bij aankoop van Bundel Extra, geniet je van 60GB data en onbeperkt bellen & sms’en. Na deze 30 dagen vervalt je bundel tegoed en ben je vrij om dezelfde of een andere bundel aan te kopen. Je zit nooit nergens aan vast. Iedere 30 dagen heb jij de flexibiliteit en vrijheid om van bundel te verwisselen zonder kosten.

Bundel Prijs:
Bundel aankoop met SIM: €40
Huidige klanten op Saver Plan: €40

Voor klanten die geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €80.
Overstappen naar Saver Plan is zo gedaan, sms SAVER naar 2525 en je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging.

De bundel bied 60GB data, onbeperkte minuten & sms. Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.
Naast de nationale minuten ontvang je nu ook 100 minuten naar Lyca Oekraïne & Kyivstar en 25 minuten naar elk ander netwerk.

EU Roaming Data
Bij aanschaf vandeze bundel ontvang je 60GB aan nationale data. Daarvan kun je 36.75GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van maximaal 60GB is bereikt. Als ook je nationale data is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Activeren
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

Bestaande klanten: Koop de bundel online of bel *139*311001# en volg de instructies op het scherm. of sms 311001 naar 3535

Lyca Mobile Group Diensten

Verkrijgbaar In

Nieuwsbrief InschrijvenOntvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail