Algemene Voorwaarden Meld een Vriend Aan programma

Het Lycamobile Meld een Vriend Aan programma biedt elke klant de mogelijkheid om iemand aan te melden om onze diensten te gebruiken en te profiteren van elke succesvolle referentie.

1. Definities:

Aanmelder:betekent een actieve Lycamobile klant die een nieuwe klant aanbeveelt om de diensten van Lycamobile te gebruiken gebaseerd op oprechte interesse.


Referentie: betekent een nieuwe Lycamobile klant die begint met het gebruiken van de dienst door succesvol het account op te waarderen.


Referentie Beltegoed: betekent beltegoed dat Lycamobile toekent aan haar actieve klant voor het succesvol doorverwijzen van een nieuw lid bij Lycamobile.

2. Plichten van de aanmelder:

Je kunt een uitnodiging sturen per e-mail naar het e-mailadres van een Referentie of je kunt een simkaart per post versturen naar het postadres van een Referentie.

 • Als je de simkaart direct op het adres van de Referentie besteld, heb je zijn/haar toestemming nodig en het recht tot toegang tot zijn/haar gegevens inclusief e-mailadres en afleveradres.
 • De Referentie dient nieuw te zijn bij de Lycamobile diensten en dient een oprechte interesse te hebben om gebruik te maken van de diensten door het opwaarderen van de account/simkaart, details hieronder.
 • Wanneer een Referentie een opwaardering heeft voltooid op zijn/haar nieuwe simkaart, zul je een sms-bericht ontvangen met de bevestiging dat de referentie succesvol was.
 • Binnen 24 uur nadat je bovenstaand sms-bericht hebt ontvangen zul je het referentie beltegoed ontvangen.
3. Plichten van de referentie:

Gegevens die via andere wegen zijn doorgegeven worden niet geaccepteerd en de referentie zal niet in aanmerking komen als een succesvolle referentie.

4. In aanmerking komende simkaarten:
 • Alle simkaarten dienen online te worden besteld via de Lycamobile website: https://www.lycamobile.nl/nl/free-sim-request
 • Alle simkaarten via deze dienst verstuurd bevatten geen beltegoed.
 • Simkaarten gekocht van een winkelier of ontvangen via een andere campagne komen niet in aanmerking.
 • Alle in aanmerking komende simkaarten worden tussen 3 en 7 werkdagen bezorgd op het adres van de Referentie. Echter, levertijden kunnen niet worden gegarandeerd aangezien factoren buiten onze macht, zoals extreme weersomstandigheden, de levering kunnen beïnvloeden. Lycamobile neemt geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade aan de simkaarten.
 • Wanneer de levering van de simkaart is bevestigd, is het voor de Aanmelder of de Referentie niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren of te wijzigen.
5. Voordelen voor de Aanmelder:
 • Aanmelder dient een actieve Lycamobile account te hebben, dient ten minste vijfenveertig (45) kalenderdagen Lycamobile klant te blijven vanaf de datum van aanmelding bij Lycamobile en dient minimaal één opwaardering van € 10 hebben gedaan om in aanmerking te komen voor de voordelen van het Meld een Vriend Aan programma.
 • Opdat de Aanmelder in aanmerking komt voor het Referentie Beltegoed moet de Referentie de simkaart activeren door (a) de nieuwe Lycamobile simkaart minimaal één keer op te waarderen; of (b) door een Lycamobile Plan of Bundel aan te schaffen in het land waar de simkaart is geactiveerd. Voor meer details over het minimum opwaarderingbedrag ga naar www.lycamobile.nl/raf
6. Algemeen:
 • Elke referentie tot 30 november 2013 komt in aanmerking voor Referentie Beltegoed.
 • Elke betaling gemaakt voor verzendkosten komt niet in aanmerking voor het opeisen van de referentie voordelen.
 • De Aanmelder heeft maximaal 30 dagen om het ontvangen Referentie Beltegoed in te lossen vanaf de dag dat zij de Referentie Beltegoedcode ontvangen. Eenmaal ingelost heeft de Aanmelder 30 dagen om het Referentie Beltegoed te gebruiken.
 • Elk Referentie Beltegoed kan alleen worden gebruikt in combinatie met je bestaande Lycamobile nummer en de voordelen zijn niet overdraagbaar noch uitwisselbaar. Er zullen geen contant geld alternatieven of alternatieve kredieten worden gegeven.
 • In geval van misbruik of oneerlijkheid heeft Lycamobile het recht om het Referentie Beltegoed of elk ander voordeel te weigeren.
 • Lycamobile behoudt zich het recht voor referenties of Referentie Beltegoed ongeldig te verklaren indien het vermoeden bestaat dat, naar eigen goeddunken: een Aanmelder of Referentie niet aan de criteria van het programma voldoet, is verwikkeld in een frauduleuze activering of, één van deze Algemene Voorwaarden of Lycamobile’s Algemene Voorwaarden heeft geschonden.
 • Lycamobile kan het programma beëindigen of de Algemene Voorwaarden wijzigen. Lycamobile zal je van tevoren informeren door deze pagina tenminste 30 dagen voor de aanpassing te updaten.
Group Site
Terug naar boven Naar beneden

Live Uitzending - Live Audio Uitzending van de PSL T20

 
PSL Banner

* Dit veld is verplicht

Nieuwe gebruiker:

Terugkerende gebruiker: